Щодо україномовного інтерфейсу інтернет-магазину "Розетка"

Quoted post

Роман

#59 Re: Опупеть.

2013-04-01 21:09

#50: Ненавижу Долбодятлов - Опупеть.

Я особисто Вам дуже вдячний за те, що Ви нічого не написали НА моїй рідній українській МОВІ. Не потрібно НА НІЙ нічого писати. Її потрібно вивчити,  нею потрібно говорити і нею потрібно писати. На ній писати не потрібно. Пишіть краще на російській ;) або "на заборє".

А щодо всього іншого - уявіть собі на хвилину, що той сайт польською написаний, прочитати і зрозуміти, врешті, можна, в разі потреби, можливо, зі словником. Але ж, погодьтеся, незручно.

І, погодьтеся, якби у тій же Польщі такий сайт був, скажімо, німецькою чи французькою, або (хотів би це бачити!) у Росії подібний сайт українською - мабуть, і поляки і росіяни вимагали б додати на сайті рідну мову (польську чи російську, відповідно). І Ви, мабуть, погодитеся, що це правильно і природно для поляків і росіян. То чому ж наше бажання читати інформацію на українському сайті українською мовою викликає у Вас настільки сильний спротив? Невже Ви вважаєте, що ми менш варті поваги, ніж поляки, французи, росіяни... Звідки у Вас таке почуття меншовартості?

Відповіді


Гість

#79 Re: Re: Опупеть.

2013-04-07 01:22:16

#59: Роман - Re: Опупеть.

разница лишь в том,что в России нет столько украиноязычных людей,как в нашей стране русскоязычных.поэтому разговоры про то,почему мы придаем русскому языку,а в России этого не делают по отношению к украинскому по меньшей мере глупы