Відкриття відокремленого підрозділу ДП «Документ» в Неаполі

photo_2024-01-02.jpgКоординаційний центр українських асоціацій* просить Вас приділити увагу питанню відкриття відокремленого підрозділу ДП «Документ» в місті Неаполь регіону Кампанія.

Значна кількість громадян України, що проживають у південних регіонах Італії не має можливості оформити новий або продовжити строк дії наявного паспорта громадянина України (у формі книжечки або у формі ID-картки), оскільки консульська установа України не надає відповідних послуг. Враховуючи велике навантаження на Генеральне Консульство України в м. Неаполі, опрацювання заяв на оформлення інших необхідних документів, в тому числі закордонних паспортів, займає вельми багато часу. Зважаючи на обмежені трудові та технічні ресурси консульства, останнє не в змозі приймати велику кількість українців. Тривалий процес обробки заяв не дозволяє нашим громадянам вчасно отримувати документи, а відтак бути повноцінним учасником в житті суспільства та здійснювати весь спектр прав людини.

Відкриття підрозділу «Паспортного сервісу» у місті Неаполі дозволить українцям, що проживають у південній частині Італії швидко і зручно отримувати документи, в тому числі оформити чи обміняти ID-картку, закордонний паспорт або здійснити обмін посвідчення водія.

Таким чином, координаційний центр українських асоціацій звертається до кожного з вас з проханням не залишатися осторонь та підтримати ініціативу щодо відкриття відокремленого підрозділу ДП «Документ» в Неаполі регіону Кампанія. Кожен ваш голос є важливим та допоможе змінити ситуацію із забезпечення українців необхідними документами на краще!

 

*Координаційний центр українських асоціацій - це об’єднання 32 асоціацій i громад метою якого є підвищення уваги і обізнаності громадськості Італії щодо подій в Україні, є індифікацією нашої Батьківщини як країни, де є порушення прав людини зі сторони країни агресора Росії. Найважливішим завданням координаційного центру є захист прав і свобод громадян України, незалежно від місця їхнього проживання, згідно із Загальною декларацією прав людини. 24 серпня 2023 українські асоціації/ громади та італійські організації/ асоціації де є представниками українці та Генеральне Консульство України в Неаполі підписали Меморандум про співпрацю.


Координаційний центр українських асоціацій    Зв'язатися з автором петиції

Підписати петицію

By signing, I authorize Координаційний центр українських асоціацій to hand over the information I provide on this form to those who have power on this issue.

We will not display your email address publicly online.

We will not display your email address publicly online.

We will not display your phone number publicly online.







Платна реклама

Ми покажемо цю петицію 3000 особам.

Дізнатися більше...