statement_academics

Quoted post

Atheist

#29 Re: Re: Re: Biologist

2014-01-30 20:26

#21: Biologist - Re: Re: Biologist

Шановний колега біолог, я теж у Б-га не вірю, але, якщо хтось вірує, нащо його ображати? Пана Вербицького, героя України, відспівали в церкві. Тому згадка про Б-га є доречною для того кола людей, до якого він належав. Спробуємо зберегти пам"ять про світлу людину, не занурюючись у філософські суперечки.

Відповіді

Viktor

#34 Re: Re: Re: Re: Biologist

2014-01-31 09:41:45

#29: Atheist - Re: Re: Re: Biologist

Шановні колеги, світла память про Юрія Вербицького, який загинув від рук покидьків, повинна надихати нас на важку і тривалу роботу - виховання нації.

Тут не місце для довгих статей, вкажу лише на деякі факти, добре відомі, але чомусь замовчувані, в т.ч. і патріотами:

1) "прогресивна" столиця, Київ, двічі обирала своїм мером Л.Черновецького;

2) на останніх довибрах до ВР, попри всі адмінресурси і підстави, не менше 30% голосів в 4-х округах було куплено за дрібні гроші, голос коштував близько 200 грн. Великий український націоналіст,  співочий ректор, теж доклав до цього свої ресурси;

3)  ця ж тенденція спостерігалась у масштабах  всієї України на останніх виборах у ВР;

4) у виборчих комісіях працюють наші колеги - інтелігенти, які теж продаються за місячну свою зарплату і підписують все , що скаже влада.

Тому найпершою задачею інтелігенції бачу виховну роботу та економічно-політичну освіту населення, без цього не буде єдності і не буде справжніх здобутків нашої держави. Доведені до злиднів шахтарі лізуть у копанки, ризикуючи вдесятеро своїм життям, однак голосують "за своего" и русский язык; сотні тисяч пенсіонерів продають свої голоси, а "прогресивна" молодь просто ігнорує вибори...

І ще одна риса українців, яку треба виживати - заядлість і нетерпимість до чужого слова чи думки. Навіть тут затіяли сварку про віру! Погляньте на Польщу -  з вірою і Богом вони нас дуже обігнали, а ми чубимось та віддаємо і владу, і ініціативу бандитам та найкращим представникам інших релігій.