Заява громадськості про раду «Всеукраїнського об'єднання Майдан»

Скляр Михайло

/ #142 Громадська Ініціатива Майдану

2014-01-06 17:15

Шановна громадськість!
Мене звуть Скляр Михайло
Я представляю "Громадську Ініціативу Майдану"
Група в контакті: http://vk.com/grimmaidan
Телефон: 093-201-78-35
Наші ідеї майже збігаються, тому пропоную обговорити разом подальший план революційних дій.

Будь-ласка, ознайомтесь з нашим планом дій:

Що таке Народне Віче Майдану? Це коли з народом радяться. Але чи маємо ми наразі такий інструмент? Як ми можемо донести свої думки до опозиції?

Громадська Ініціатива Майдану створена для налагодження конструктивного діалогу активістів майдану з опозицією. За допомогою проведення перших демократичних виборів до Ради Майдану ми зможемо визначити подальший план революційних дій.

Якщо ви підтримуєте майдан і готові брати участь в розробці подальшого плану революційних дій, запрошуємо вас до співпраці. Допоможіть нам створити базовий маніфест майдану, який ми потім передамо опозиції. Чим більше людей підтримає нашу ініціативу, тим швидше ми отримаємо конкретний результат.

Якщо ви бажаєте прийняти участь у виборах до Ради Майдану, запрошуємо вас до співпраці. Ваш план революційних дій і як ви його хочете реалізувати?

Якщо хтось з ваших знайомих, або відомих людей є, на вашу думку гідним кандидатом до Ради Майдану, розкажіть про нього в нашій групі. Спробуйте дізнатись про його план революційних дій і як він хоче його реалізувати.

Маніфест Громадської Ініціативи Майдану.

1. Назначити дату та час для загальних зборів, на які повинна прийти максимальна кількість людей. Місце зборів: біля КМДА. На цих зборах офіційно вручити опозиції маніфест, а також узгодити дату, час та місце перших загальних зборів всіх громадських активістів, які бажають прийняти участь у виборах до Ради Майдану


2. На перших загальних зборах узгодити список всіх кандидатів до Ради Майдану, дату початку передвиборчої кампанії та дату проведення офіційних виборів до Ради Майдану. Перші загальні збори повинні транслюватись у прямому ефірі в інтернеті та на екрані біля КМДА і на Майдані.


3. Після проведення виборів, назначити дату першої сесії Ради Майдану, на якій обрані кандидати запропонують подальший план дій. Перша сесія Ради Майдану повинна транслюватись у прямому ефірі в інтернеті та на екрані біля КМДА і на Майдані.


4. Після оголошення офіційного плану дій створюється робоча комісія, якій буде передано усі необхідні повноваження для його реалізації.

http://vk.com/grimmaidan