Заява громадськості про раду «Всеукраїнського об'єднання Майдан»

hcwu

#126

2014-01-02 08:18

Без дієвого конролю зі сторони громадянського суспільства за обіцянками ,які даються політиками на МАЙДАНАХ та їх виконанням,ми отримаємо повторення серіалу " СТАРІ ЛЮБІ ДРУЗІ знову у бюджетного корита"!
Petro

#127

2014-01-02 13:02

Метою такого ГПО має стати"Перетворення постколоніальної, кланово-олігархічної, авторитарної держави Україна у національну суверенну державу з реальною територіальною, політичною, економічною, духовною, культурно-мовною, інформаційною та релігійно-конфесійною самостійністю, у впливового лідера у Центральній та Східній Європі, на геополітичну та геоекономічну вісь Західної Євразії"
nacionalist

#128

2014-01-02 14:03

Цілком згоден з поданою петицією, адже цілком очевидно що їм до лампочки майдан особливо Кличку і Яценюку. Їм аби тільки не втратити свого крісла.

Гість

#129

2014-01-02 19:45

Невдача всіх українських революцій у тому, що кожен лідер нової революції хотів, аби історія починалася з ньго. Не аналізувались минулі помилки, не враховувався набутий досвід,відсторонювались попередні лідери. Сьгогні ми наступаемо на ті ж "граблі". Де шісдесятники, де лідери КУНу, УРП, РУХу? Чому одних лідерів "Помаранчевої революції" прзначили бути винними за все і всіх, а інші білі і пухнасті?

Гість

#130

2014-01-02 21:00

Бачу необхідність у фомуванні секретаріату ВО "Майдан" з мінімальною кількістю політиків, яким потрібна партійного бренду! У них достатньо важелів впливу на суспільну думку!!! ВО "Майдан" - без "керівної і направляючої" руки будь якої Партії! Членство-будь ласка! Керувати - зась!!!

Гість

#131

2014-01-02 22:40

Згодна з петицією, головне прозорість рішень і спільногромадське прийняття рішень і планів Євромайдану.

Гість

#133

2014-01-03 08:03

Пізніше
Ігор Соломадін

#134

2014-01-03 16:56

У клубку конфліктів навколо і всередині Евромайдана формується громадянське ядро. Суть його , imho , не в тому , щоб проголосити " Майдан без політиків!", а в іншому - залучити політиків в реальну , загальну роботу , на рівних. Політики , в тому числі і ОО , і олігархи, що її фінансують, ніяк не можуть зрозуміти , що той час, коли вони могли маніпулювати людьми пройшов.
Якщо цивільний Майдан відстоїть свої позиції, то з'явиться надія на те , що "перезавантаження" країни відбудеться. Якщо ні , то кланово- олігархічний лад збережеться , незалежно від того , які партії прийдуть до влади. Партії в тому вигляді , в якому вони зараз існують - " бізнес-клуби за інтересами" - можуть додати тільки якесь забарвлення тому режиму , який встановлять , якщо прийдуть до влади і / або збережуть ті позиції , які мають на даний момент.
Становлення і зміцнення позицій громадянського ядра Майдану - головне завдання на найближче майбутнє.

Цей коментар було видалено його автором (Показати деталі)

2014-01-03 17:02



Гість

#136 Щодо складу Ради

2014-01-03 22:49

Більшість запропонованого складу не відповідає запитам сьгодення, а тим більше необхідності напрацювання тактичних та стратегічних кроків в вирішенні питань як щодо життєдіяльності Майдана, так і реформування державної структури з урахуванням викликів часу, вибудови дійсно системи та механізмів самоврядування в Країні на всіх рівнях соціуму з врахуванням територій.
Luckyfilm

#137

2014-01-05 08:25

Незрозуміло, чи зареєстровано належним чином ВО "Майдан"? Чи це якась фантазія.
Важаю, що без опори на широкі верстви воно і залишиться фатазією. А широкі верстви мають приєднуватись із своїх регіонів ланками людей по 5-7, змовившись із однодумцями і висунувши від них вимоги, план і.т.д. Як виділені підрозділи ВО. А бараном у стаді ми завжди встигнемо побекати.
запорожець

#138 з

2014-01-05 18:21

побудова нової опозиційної партії,ось і вся возня.Щоб голоси на майбутніх виборах ще поділити.Ну,ще щоб від опозиційного кандидата в Президенти голоси відтягнути...Щасти,руйнівники України...
Ігор

#139

2014-01-05 22:20

ОПОЗИЦІЯ! ПРИСЛУХАЙСЯ ДО МАЙДАНУ! ПРИСЛУХАЙСЯ ДО АЛЬТЕРНАТИВНОЇ ДУМКИ НАРОДУ!

Майдан закликає ВАС не відгороджуватися від народу, а з'єднатися з ним.
Майдан закликає лідерів опозиції вирішувати свої дії не кулуарно, а через думку народу.
Майдан хоче бути почутим вами.
Майдан вирішив: У Раду Майдану мають входити представники усіх регіонів України і опозиційних партій.
Майдан вважає: Вихід з глухого кута, в якому опинилася країна, неможливий зусиллями виключно політиків, без активної участі громадянського суспільства.
Майдан вважає, що згідно Ст. 5 Конституції України: Участь громадян України, у вирішенні політичних питаннях управління державою в частині контролю над особами, яким делегована народом України влада, обов'язковим.
Прийшов час прямого народовладдя.
Лідери опозиції! Майдан підтримає вас зараз і на виборах 2015, якщо ви почуєте голос Майдану.
Ігор

#140 Ілюзій не було!

2014-01-05 22:22

Ігор

#141 Влада народу!

2014-01-05 22:33

Мы, Народ Украины и участники Евромайдана–13, призываем лидеров оппозиции к тому, чтобы в программный Манифест и в Программу будущего кандидата в президенты были включены следующие наши требования:

1) Изменить закон о выборах, в текст которого необходимо включить положение об открытых партийных списках. Каждый кандидат от партии должен баллотироваться по месту своего постоянного проживания. Мажоритарную систему, как дискредитирующую себя, ликвидировать.
2) Утвердить и ввести в действие закон о выборности судей областного, городского, районного масштаба.
3) Утвердить и ввести в действие закон о создании института присяжных заседателей от народа в судебных разбирательствах.
4) Изменить закон о референдумах (или ввести новый), содержащий положение о проведении регулярных референдумов по выражению недоверия и отзыву своих представителей, которые избираются народом. Такие референдумы должны проводиться не чаще чем один раз в год и закреплены по дате проведения законом.
5) Утвердить новую законодательную базу о создании органов местного самоуправления на принципе территориальных общин.
6) Дать право органам местного самоуправления области распоряжаться своим бюджетом, отчисляя определённый процент для содержания правительственных институтов власти и ВС.
7) Дать право населению свободно избирать депутатов в местные и городские советы, губернаторов областных образований, и его заместителей, а также отзывать их, выражая вотум недоверия согласно П. 4.
Законодательно наделить органы местного самоуправления правом реализации той части государственных вопросов, решение которых возможно на местах.
9) Органам местного самоуправления дать право самим определять свои внутренние административные структуры с тем, чтобы они соответствовали местным потребностям и обеспечивали эффективное управление, с соответствующим контролем населения, согласно П.П. 4, 7.
10) Реорганизовать органы правопорядка и подчинить их новообразованной системе, под руководством избираемого народом института Шерифа с подчинением органам местного самоуправления областей.
Скляр Михайло

#142 Громадська Ініціатива Майдану

2014-01-06 17:15

Шановна громадськість!
Мене звуть Скляр Михайло
Я представляю "Громадську Ініціативу Майдану"
Група в контакті: http://vk.com/grimmaidan
Телефон: 093-201-78-35
Наші ідеї майже збігаються, тому пропоную обговорити разом подальший план революційних дій.

Будь-ласка, ознайомтесь з нашим планом дій:

Що таке Народне Віче Майдану? Це коли з народом радяться. Але чи маємо ми наразі такий інструмент? Як ми можемо донести свої думки до опозиції?

Громадська Ініціатива Майдану створена для налагодження конструктивного діалогу активістів майдану з опозицією. За допомогою проведення перших демократичних виборів до Ради Майдану ми зможемо визначити подальший план революційних дій.

Якщо ви підтримуєте майдан і готові брати участь в розробці подальшого плану революційних дій, запрошуємо вас до співпраці. Допоможіть нам створити базовий маніфест майдану, який ми потім передамо опозиції. Чим більше людей підтримає нашу ініціативу, тим швидше ми отримаємо конкретний результат.

Якщо ви бажаєте прийняти участь у виборах до Ради Майдану, запрошуємо вас до співпраці. Ваш план революційних дій і як ви його хочете реалізувати?

Якщо хтось з ваших знайомих, або відомих людей є, на вашу думку гідним кандидатом до Ради Майдану, розкажіть про нього в нашій групі. Спробуйте дізнатись про його план революційних дій і як він хоче його реалізувати.

Маніфест Громадської Ініціативи Майдану.

1. Назначити дату та час для загальних зборів, на які повинна прийти максимальна кількість людей. Місце зборів: біля КМДА. На цих зборах офіційно вручити опозиції маніфест, а також узгодити дату, час та місце перших загальних зборів всіх громадських активістів, які бажають прийняти участь у виборах до Ради Майдану


2. На перших загальних зборах узгодити список всіх кандидатів до Ради Майдану, дату початку передвиборчої кампанії та дату проведення офіційних виборів до Ради Майдану. Перші загальні збори повинні транслюватись у прямому ефірі в інтернеті та на екрані біля КМДА і на Майдані.


3. Після проведення виборів, назначити дату першої сесії Ради Майдану, на якій обрані кандидати запропонують подальший план дій. Перша сесія Ради Майдану повинна транслюватись у прямому ефірі в інтернеті та на екрані біля КМДА і на Майдані.


4. Після оголошення офіційного плану дій створюється робоча комісія, якій буде передано усі необхідні повноваження для його реалізації.

http://vk.com/grimmaidan

Цей коментар було видалено його автором (Показати деталі)

2014-01-06 19:14


Скляр Михайло
Гість

#144 Громадська Ініціатива Майдану

2014-01-09 12:45

Шановна громадськість!
Давайте об'єднуватись, наші дії майже збігаються.
Запрошую стати адміном групи "Громадська Ініціатива Майдану":
http://vk.com/grimmaidan

Наша група намагається об'єднати різні організації для того, щоб ми могли спільно приймати рішення.

Дивіться також інформацію про
"Перший Всеукраїнський форум #Євромайдан’ів"
http://maidanua.org/pershyj-vseukrajinskyj-forum-evromajdaniv/

Вони вже далеко просунулись в нашому напрямку, але чи підтримують вони проведення демократичних виборів на спільно складених умовах? В будь-якому разі треба об'єднуватись, це єдиний шанс на успіх революції.


Гість

#145

2014-01-13 21:32

Потрібно змінити систему, а не керівників!!!

Гість

#146

2015-01-01 14:38

Чи можна впровадити у Всеукраїнському об'єднанні Майдан принципи E-Government ?