захист честі та гідності учасниць параду наречених в Тернополі

Quoted post

Тернополянин

#73 Re:

2011-07-02 12:24

#61: -

а що робила 5-річна дівчина на параді наречених? вона вже доросла до такого? якби ви були справжньою мамою, то не посилали б дитину на парад...

Відповіді

Глядачка параду

#75 Re: Re: Тернополянину

2011-07-02 14:06:59

#73: Тернополянин - Re:  

 Ця мама не порушила ані українського, ані міжнародного законодавста відносно прав дитини. Тому роздуми на тему "справжньості" мами тут зайві.
З іншої сторони я розумію, чому вас так непокоїть дане питання. Сюжет 1+1 зробив свою справу - у певної частини аудиторії сформувалося негативне уявлення про такий міжнародний рух як "парад наречених". В нашому місті такого заходу раніше не було, люди майже нічого про нього не знали, от журналісти і заповнили цей інформаційний вакуум своїми домислами та сексуально стурбованою фантазією.
Отже, давайте внесемо ясність і проведемо дефініції. Що ж таке "парад наречених"?
Це міжнародний проект, метою якого є підкреслення вічних сімейних цінностей, таких як любов, батьківство, повага, розуміння. В усьому світі (від Китаю до США, від Росії до Тайланду) це відбувається приблизно однаково: жінки різного віку у весільному вбранні урочисто йдуть або їдуть весільним кортежем центральною вулицею міста, час від часу зупиняючись для креативних фотосетів. І меседж даної акції один: кожна жінка (чи це ще маленька дівчинка, чи сивочола бабуся) несе у цей світ красу, красу турботливої берегині сімейного вогнища. Паради наречених передусім пропагують інститут шлюбу, акцентують увагу на тому, що створення сім"ї - це свято... Тож мама, наряджаючи донечку на тернопільський парад наречених, насправді лише сприяє формуванню у неї загальнолюдських та сімейних цінностей і організовує для своєї дитини змістовне дозвілля.
А тепер, коли ви знаєте, що таке парад наречених - подивіться ще раз сюжет ТСН. Відчуваєте підміну понять і зумисне приниження, саркастичне висміювання благих намірів учасниць параду?