Проти скасування потягу Вінниця — Гайворон

Quoted post


Гість

#12

2013-06-06 13:08

Розумієте, заборгованість органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування залізниці від перевезення пільгових категорій пасажирів більше 50-70%. Самі пасажири не купують квитки у касах, а дають гроші провіднику, а це впливає на показники пасажиропотоку!!! Тому звинувачувати у всіх гріхах лише залізницю є не правильним вчинком!

Відповіді

Автор
Гість

#14 Re:

2013-06-06 13:19:56

#12: -

Звичайно, Ваш аргумент є слушним. Про це я написав у своєму жж: http://ivan-91-1.livejournal.com/1588.html

Пропоную Вам ознайомитись із моєю статтею за вищевказаним посиланням.

Я вважаю, що  відповідати має за таке жалюгідне становище залізниці не лише керівництво УЗ, а й ті особи, які відповідають за фінансування залізничного транспорту в Україні.

Повинно бути так, що ця петиція це лише "квіточки". Ягідками має стати вимога від керівництва держави негайно виділити кошти на закупівлю рухомого складу, і у найкоротший термін ліквідувати дефіцит вагонного парку в Україні.

Якщо Укрзалізниця та інші органи влади навіть палець об палець не вдарять, щоб виконати ці вимоги, то це означає, що вони усі мають відповідати за свою бездіяльність, а це означає певні висновки стосовно компетентності керівників Укрзалізниці та інших органів влади.