Частоти для Українського радіо

Тетяна

/ #157

2014-08-15 20:16

Без мови немає народу. Давйте дпоможемо один одному позбавитися дитячих комплексів, про те що розмовляють українською тільки бики і селюки. Давайте розповсюджувати мову, любити наше, допоможемо кожному: допоможемо народу згадати мову, коріння, культуру, традиції. Зробимо це ідеологічно модними елементами нашого повсякденного життя. Як же не вистаяає ії рідної: як повітря! Підтримую думку Українського радіо завжди. Дякую вам!

В Черкасах також відсутній ФМ діапазон, пощастило тим в кого є дротове радіо. Чого така коротенька Польова пошта? Викликає приємні спогади і те, що дідусь мій завжди слухав Промінь з 6 годин ранку (оця мелодія "Реве...") до останнього дня, помер в (90 років).

Та й зараз ви головні в кожній сільскій хаті. Слухати почала вас вже після подій на Майдані. Тоді більше слідкували за подіями з радіо Столиця, там дуже мобільний журналіст Саша Івасівко і зараз активно ділиться в новинах тим, що відбувається на момент новин в Києві. І, звичайно, слідкували за ЖИВИМИ подіями по громадському ТБ (нажаль зараз вони втратили свою мобільність в деякій мірі), там є можливість продивлятись що було показано за цілий день і є повний архів кожного дня  - зручно.  І вам бажаю більше живих новин!

Слухаю вас недавно  на ФМ 105 в Києві, тож пояснть: УР-1, "Промінь", "Культура" - це все в одному, чи це три різні радіо?

Пропоную зробити перше українське музичне радіо і не одне, де була би тільки українська музика і пісня. Запропонуйте таку ініціативу і якщо треба петицію або будь-що, головне, щоб дієво. Родичі жалкують:нема, що слухати - де не вімкнеш: російські пісні. Це велика ганьба нашого народу!

Придумайте, як ще підписувати петицію крім Інтернету, в багатьох його нема, а багато не мають часу на це, може волонтери будуть підписи від руки збирати на Фестах та інших. Не завадило і рекламувати себе, наприклад на бігбордах, в газетах, робити свій ресурс модним. Слухаю вас лише 4 місяці, до того просто не знала про вас, навіть була здивована, що ви щє є.