Звернення до лідерів парламентської опозиції


Гість

/ #146 Re:

2014-01-19 12:29

#142: - Ситуація в нашій країні наступна: 16.01.2014, до Концтабору, в який Україна перетворена вже давно, нарешті привезли Газові Камери. Більша частина мешканців Концтабору є Дурнями і не усвідомлює що відбувається. Вони задоволені якістю баланди з отрубями. Дуже скоро, якість баланди почне погіршуватись, і не залишиться тих, хто боровся проти Газових Камер. Але Дурні так ніколи й не зрозуміють, що відбувається. Навіть у середині Газової Камери, задихаючись в останні хвилини життя, мешканці Східного Бараку будуть винити у всьому мешканців Західного Бараку. А мешканці Західного Бараку у своїх бідах будуть винити мешканців Східного Бараку. Переконувати Дурних, що саме мешканці інших бараків винні в їх бідах, будуть Пропагандисти-Активісти, які отримують за це Передачі-Гранти з далеких та близьких країн, або від Дирекції Концтабору.
Дирекція Концтабору вже давно захоплена кримінальним елементом. Дирекція проводить регулярні "Лохто-Вибори", на яких мешканці Концтабору традиційно переобирають самого популярного політика - Директора Концтабору.
Директор Концтабору, Янук Єнакієвський, спирається на так звану Еліту Концтабору, більш точна назва цієї Еліти Концтабору - Суки. Колись Суки мали добрий пайок, з ікрою і мерседесами, та мали недоторканність. В Еліту Суки йшли з метою красти ще більше. Але за останні пару років, Суки проголосували в Раді Концтабору за такі закони, які прирівняли їх до звичайних мешканців Концтабору. Тепер при першому бажанні Директора Концтабору в любої Суки можна відібрати майно і посадити її біля параші.
В Концтаборі крім того є Еліта 2, також відома як Тушки. За Еліту 2 голосують мешканці Концтабору, які не хочуть голосувати за Еліту 1, за Сук. Згідно з Типовим Планом Концтабору, який придуманий Добрим Західним Євро Богом ЛГБТ, Еліта 1 (Суки) та Еліта 2 (Тушки) мають періодично мінятися на Лохто-Виборах. При цьому, має змінюватись і поведінка Еліт - частина Сук стають Тушками і навпаки. Але головне, згідно з Типовим Планом Концтабору, щоб Дирекція Концтабору разом з Елітою, Суками і Тушками, мала необмежену можливість паразитувати на Фінансовому Потоці "Бюджет". Гроші до Фінансового Потоку Бюджет вибивають з усіх мешканців Концтабору. Саме така ротація та паразитування на Бюджеті відбувається в Концтаборі Захід.
Але Директор Концтабору Україна, Янук Єнакієвський, "покращив" Типовий План Концтабору так, що Еліта 2 (Тушки) ніколи не перемагає у Лохто-Виборах.
Інколи, до Концтабору Україна, приїздять Євро Бюрократи ЛГБТ - посланці Доброго Західного Євро Бога ЛГБТ. Євро Бюрократи озброєні страшною зброєю - sms-twitter, з якої вони відкривають нещадний вогонь по керівництву Концтабору Україна. Але десь у Небесній Канцелярії Доброго Євро Бога ЛГБТ, яка чомусь розташована у Вашингтоні, хтось вирішив, що стратегічним інтересом Доброго Євро Бога є приєднання Концтабору Україна до Концтабору Росія. Тому бомбардування смсками-твіттерамі вже не таке щільне.http://durdom.in.ua/uk/main/article/article_id/20045.phtml