Звернення до лідерів парламентської опозиції

Otto Wcares

/ #49

2014-01-18 17:15

група "авторитетних аксакалів" від імені Майдану прохає не менш "авторитетних лідерів" виділити в розпорядженя Майдану одного на посаду "всеураїнського гетьмана"???
а може досить народові шукати "спасителя" на стороні? чи не краще мати лідерів зі свого середовища, які не заплямовані перш ніж стати "опозицією", малюванням законів і будуванням системи, яка привела до влади зека і його банду. 58 днів і ночей випробовувань на стійкість вже мали б викрісталізувати тих, хто виявився стійким, відданим народу і його прагненням, показав неординарні організаторські здібності і змогли б стати тим притягувальним центром, який обєднає навколо себе. такі справжні народні лідери зможуть на основі побажань громадськості, виробити і запронувати план дій і стратегію досягнення мети, без політичного словоблуддя і зуміють нівелювати намагання будь яких політичних партій шикувати народ під свої інтереси і амбіції.
Майдан сьогодні це реальна самостійна сила яка ще сама себе не усвідомила, і саме тому політики та інші "авторитети" його бояться і докладають максимум зусиль аби розпорошити на числені групи "по інтересам" і взяти під контроль.
збережіть Майдан як громадський позаполітичний всеукраїнський рух зі своїм керівним органом і програмою яка була б доступна і приваблива для всих громадян України, незалежно від їх політичних, релігійних чи світоглядних переконань. насправді політичні партії потребують Майдан і його силу а не навпаки і час це зрозуміти.

якщо ви вважаєте це нездійсненим або утопічним, будьласка ознайомтесь

https://www.facebook.com/spilno.tv/posts/478198198955906