Заява громадськості про раду «Всеукраїнського об'єднання Майдан»


Гість

/ #48

2013-12-26 20:12

Актуально,справедливо і вкрай необхідно.Треба б і ще більш загострити документ, особливо у вимогах керівництва і дуже прошу того/тих/ хто буде читати цей коментар:

будь-ласка, читайте, що пишуть люди, люди, яким небайдужа доля нації в цей історичний момент
Я сьогодні підходив до "Штабу Супротиву" в Чернігові. Почув от що: підтримка і особливо допомого людей впала практично до нуля !!!!
Чому ???
Тому, що люди не такы дурні, як здається професійним паразитам. Ось, що пишуть люди відразу зв петицією:
анна ахметова:
ну вам скажу. приходив на майдан на перше віче коли захопили ялинку. сам стояв на тому крані біля ялинки. далі вже дивлюсь громадське пізніше -висять портрети тимошенко. вже цей сам факт для мене дивний. хоч тимошенко і посадила ця влада, проте сидить вона заслужено. і нехай далі сидить.
стосовно опозиції – слідкую за твіттером, дивлюсь громадьске, -і кожен раз вони говорять одне і те ж саме без ніяких дій і плану. одне і те ж. от вляда гімно і тд. ми все це знаєм і так без них. і що далі? постояли попи***ли, люди занесли вже тисячі пакетів з їжею, і що далі? вони вже тут почали за посади вже боротись.
це мені просто смішно. огиду викликає.

а клічко. хоч він також тупить трохи проте він хоч сам в житті щось добився, знає що таке діло і організованність а не язиком зі сцени ляпати.

розумієте?

Vitaliy Maslyuk _ 26.12.2013 20:41
IP: 74.125.17.---
та я так і думав що ця клята опозиція все напартачить, і всі зусилля людей елементарно просре, вибачте за слова. в 2004му те й же яценюк і турчинов стояли на сцені – і майже за 10 років – вони повні нулі.
і потягнуть за собою весь майдан до низу.
я би взагалі їх звідти вигнав би. залишив клічка одного

Це саме те, що у цих авторів на язику, а у мільонів в голові, бо люди вже не ті, що були тоді:
1) Тимошенко -"воровка", незважаючи, що вона проти
Януковича
2)Оця мерзота типу Яйценюки-Турчинови шкодить майдану більше, ніж всі Януковичі-Азарови з регіонами разом взяті.
3)А чтого вартий Порошенко -олігарх-мілліардер, сука продажная во всех режимах и имеющий целью заполчить верховное кресло власти. Здається - це вершина наруги над тими, кого він же пограбува і грабує по цей день.

Вони дискредитують святу справу і сіють зневіру в чесних та палких душах..
Коротко, в петиції має бути наступна вимога:

-"До ради і до складу будь-яких керівних органів Майдану не можуть входити особи, які були в керівних органах влади після Майдану 2004р.,а також особи, повязані з олігархами."