Абітурієнти не згодні із відповідями на ЗНО з англійської мови.

Мудрагелик

/ #413 Re: Re:

2013-06-10 16:02

#412: Всезнайка - Re:

Усі завдання тестів мають позитивні експертні висновки, - УЦОЯО

В Українському центрі оцінювання наголошують, що тести зовнішнього незалежного оцінювання у 2013 році розроблені досвідченими фахівцями та укладені відповідно до програм ЗНО

Відповідне повідомлення поширене прес-службою Українського центру оцінювання якості освіти, зважаючи на звернення абітурієнтів щодо якості тестових завдань, які використовуються під час проведення ЗНО у 2013 році.

В УЦОЯО повідомляють, що тести зовнішнього незалежного оцінювання укладені відповідно до програм ЗНО з навчальних предметів.

"До розробки тестових завдань були залучені наукові працівники Національної академії педагогічних наук, викладачі вищих навчальних закладів освіти, досвідчені педагоги загальноосвітніх навчальних закладів. Кожне завдання, включене до тестів 2013 року, має позитивні експертні висновки. Усі тестові завдання відібрані із фондів банка тестових завдань", - наголошують в УЦОЯО.

Також в установі повідомили, що фахові предметні комісії при Українському центрі оцінювання якості освіти у день проведення відповідного тестування розглядають зміст завдань, уміщених до тестів.

"Правильні відповіді до завдань тестів з хімії, української мови і літератури, іноземних мов ухвалено предметними фаховими комісіями без зауважень до змісту тестових завдань та однозначності відповідей на них", - йдеться у повідомлені центру.

___ось відповідь із центру оцінювання