Присвоєння звання Героя України Гезі Олександру Олександровичу(посмертно), героїчному захиснику нашої Батьківщини

Пане Президенте!

Прошу Вас присвоїти звання Герой України (посмертно)  героїчному захиснику нашої Батьківщини, Гезі Олександру Олександровичу (17.03.1992р.н.)

З 2014 року по 2017 рік служив за контрактом в ЗСУ. В 2017 приймав участь в антитерористичній операції в Донецькій та Луганській областях на посаді Стрілець-зенічик.  01.04.2017 року був нагороджений відзнакою "Хрест Розвідника"

Олександр був призваний на військову службу під час мобілізації 2022 року. Із честю та гідністю він разом із побратимами боронив цілісність нашої держави та захищав кордони України.

Загинув Гега Олександр Олександрович 18.09.2023 року під час  виконання бойового завдання під с.Роботине, Запорізька область першим вів групу і під час прильоту артилерійського боєприпасу отримав множинні уламкові поранення не сумісні з життям.

Хто його знав, говорить, що такі люди, як він – зустрічаються вкрай рідко.

Мати пишається своїм сином, сестра своїм братом-Героєм. Я пишаюсь своїм чоловіком, а син і дочка – своїм батьком-Героєм. Батьком з великої літери. 

Олександр усе віддав за нас із вами, за вільну Україну та мир, віддав своє життя, маючи ще стільки планів та нездійснених мрій.

Гега Олександр Олександрович справжній Герой, який заслуговує на найвищу державну нагороду – Герой України (посмертно).

Уклін та шана Герою. Вічна пам'ять. Слава Україні!

Підписати петицію

By signing, I authorize Гега Марина to hand over the information I provide on this form to those who have power on this issue.







Платна реклама

Ми покажемо цю петицію 3000 особам.

Дізнатися більше...