Повернення Валерії Лісниченко в ліцей

Шановне керівництво та адміністрація ліцею,

Ми, нижчепідписані, звертаємося до вас з проханням розглянути можливість повернення Валерії до нашого навчального закладу.

Валерія є невід'ємною частиною нашої шкільної спільноти та принесла великий внесок у життя нашого ліцею. Її активна участь у різноманітних заходах, високі навчальні досягнення та позитивний вплив на оточуючих вражають і надихають нас всіх.

Видалення Валерії з нашої шкільної спільноти є непорозумінням, яке призвело до втрати не лише талановитої учениці, але й активного члена нашого колективу. Її відсутність залишає велику діру в нашому середовищі навчання.

Ми впевнені, що повернення Валерії до ліцею сприятиме покращенню загального клімату та забезпечить їй можливість продовжувати свій успішний шлях навчання та розвитку.

Ми закликаємо керівництво ліцею переглянути цю ситуацію та врахувати інтереси учнів та всієї шкільної спільноти, повернувши Валерію Лісниченко у наше середовище навчання.

Дякуємо за увагу та розгляд нашого звернення.

З повагою, Богдан Романович


Богдан Романович    Зв'язатися з автором петиції

Підписати петицію

By signing, I authorize Богдан Романович to hand over the information I provide on this form to those who have power on this issue.

We will not display your email address publicly online.

We will not display your email address publicly online.







Платна реклама

Ми покажемо цю петицію 3000 особам.

Дізнатися більше...