Свободу Дорошиту!

Ми, нижчепідписані, звертаємося до Валерія Шабуневича, що узурпував владу в чаті "телепні з твіча Chat", та його модераторського складу з приводу неправомірного блокування користувача під ім'ям Дорошит. Зараз ми об'єднуємося, щоб виступити за відновлення йому доступу до чату.

Дорошит є активним та корисним учасником нашого чату, вніс вагомий внесок в нашу спільноту, і його виключення суттєво ушкоджує наш чатовий досвід та життя загалом. Він завжди брав участь в обговореннях, допомагав новачкам та сприяв позитивній атмосфері в чаті.

Ми розуміємо, що є правила та політики, які потрібно дотримуватися, але ми вважаємо, що вирішення конфліктів та невеликих порушень може бути досягнуто шляхом діалогу та врегулювання ситуації, а не радикального виключення.

Ми закликаємо адміністратора чату, Валєрія Шабуневича, розглянути цю петицію та переглянути рішення про блокування Дорошита. Ми просимо вас відновити йому доступ до чату та дозволити йому продовжувати свою активну участь в спільноті.

Ми віримо в справедливість та можливість вирішення конфліктів шляхом діалогу. Відновлення Дорошиту до активної участі в чаті буде кроком до покращення атмосфери та забезпечення справедливості. Дякуємо за увагу до нашої петиції та надіємося на позитивне розв'язання цього питання.

#freedoroshit

Підписати петицію

By signing, I authorize Батько Бандера to hand over the information I provide on this form to those who have power on this issue.

We will not display your email address publicly online.

We will not display your email address publicly online.








Платна реклама

Ми покажемо цю петицію 3000 особам.

Дізнатися більше...