Петиція про присвоєння звання Героя України (посмертно) Чоботок Роман Миколайович.

Присвоєння звання Героя України (посмертно).

        Пане Призиденте!

Прошу Вас присвоїти звання Героя України (посмертно) хороброму захиснику нашої Батьківщини інспектору прикордонної служби 1 категорії снайперу третьої групи інспекторів прикордонної служби першого відділення інспекторів прикордонної служби третьої прикордонної застави ( з м.д. н.п. Краснопілля) першої прикком ( з м.д. н.п. Краснопілля) 5 ПРИКЗ старшому сержанту Чоботок Роману Миколайовичу (15.06.1998 р.н).

Роман був призваний на строкову військову службу в 2019 році кулеметником. У 2020 році підписав контракт з військовою частиною та став снайпером. Ні миті не вагаючись, мужньо й відважно захищав нашу державу з першого дня повномасштабного вторгнення росії на територію України. Він добре володів військовою справою як кулеметник і як снайпер, мав високу повагу від побратимів і командування. 

Але нажаль 6 жовтня 2023 року під час виконання бойових завдань, захищаючи наш кордон, цілістність і суверенітет держави від вторгнення ворожої ДРГ, внаслідок вогневого ураження противником, в районі н.п. Покровка, Сумського р-ну, Сумської обл. загинув.

Ми пишаємося нашим Героєм сином, братом, побратимом, товаришем, який не вагаючись ні на мить віддав своє життя, маючи ще стільки планів та нездійсненних мрій за нас, за вільну Україну і мир. 

Чоботок Роман Миколайович справжній Герой, який заслуговує на найвищу нагороду - Героя України (посмертно). Уклін та шана Герою! Вічна пам'ять! Слава Україні! 


Чоботок Валентина Григорівна    Зв'язатися з автором петиції

Підписати петицію

By signing, I authorize Чоботок Валентина Григорівна to hand over the information I provide on this form to those who have power on this issue.

We will not display your email address publicly online.

We will not display your email address publicly online.

We will not display your phone number publicly online.







Платна реклама

Ми покажемо цю петицію 3000 особам.

Дізнатися більше...