Вилучити іноземну мову з переліку обов‘язкових предметів НМТ.

Хочу попросити вилучити англійську мову з переліку обов‘язкових предметів НМТ. Під час повномасштабного вторгнення росії в Україну багато дітей знаходяться під обстрілами, або є переселенцями, саме тому у них немає змоги вивчати іноземну мову з самого початку, особливо коли не знаєш елементарних азів. 

Українська система освіти недоскональна, дуже мало де іноземна мова вивчається на нормальному рівні, особливо це стосується дітей, які проживають в сільській місцевості, де навіть під час мирного часу не було нормальної програми по вивченню іноземної мови, а під час повномасштабного вторгнення ситуація в декілька разів погіршилась. Також діти не мають змоги вивчати одну мову постійно, коли дитина змінює школу, змінюється і іноземна мова, яка в кожній школі різна. майже кожна дитина зштовхнулась хоча б з однією з цих проблем.

Саме тому робити іноземну мову обов'язковою - це поставити хрест на майбутньому абітурієнта.

Пропоную альтернативу для вирішення питання. додати до переліку предметів НМТ: українську мову, історію та математику. А якщо дитині потрібен для вступу ще один предмет, то здати його в інший час, обираючи між: фізикою, хімією, біологією чи іноземною мовою.

Підписати петицію

By signing, I authorize Єлизавета to hand over the information I provide on this form to those who have power on this issue.

We will not display your email address publicly online.

We will not display your email address publicly online.







Платна реклама

Ми покажемо цю петицію 3000 особам.

Дізнатися більше...