Прохання відреагувати на забруднення повтря в нашому місті і районі.

Доброго дня! Прошу всіх небайдужих громадян міста Гайсин і району, котрим вже набридло свавілля керівництва гайсинського цукрового заводу (так званого "Зоря-Поділля"). Не знаю, чи вони вирішили перевиповнити план роботи, чи нехтують правилами охорони навколишнього середовища, але факт залишається фактом - їхні дії є недопустимими! Спочатку затяжна пожежа, яка тривалий час не дає спокійно жити і дихати через їдючий дим, тепер сажа... Що далі нам чекати?

Даною петицією я закликаю гайсинчан підписатися і дозволити від Вашого імені написати електронного листа до Міністерства енергетики та Захисту довкілля України на ім'я начальника відділу екологічної безпеки Філоненко Романа Степановича і начальника відділу взаємодії згромадскістю та ЗМІ Чумак Алли Петрівни, аби вони вирішили питання про забруднення заводом повітря. Або особисто, або шляхом відправлення спеціалістів, для виміру викидів сажі і диму в повітря. І якщо викиди будуть перевищені ( а так і буде!) ми будемо мати право вимагати зменшення тих самих викидів або встановлення фільтруючих систем, аби нам з вами спокійно жилось і дихалось.


Фіялко Ігор Володимирович    Зв'язатися з автором петиції

Підписати петицію

By signing, I authorize Фіялко Ігор Володимирович to hand over the information I provide on this form to those who have power on this issue.

We will not display your email address publicly online.

We will not display your email address publicly online.

We will not display your phone number publicly online.







Платна реклама

Ми покажемо цю петицію 3000 особам.

Дізнатися більше...