Щодо неприйнятності законопроектів № 8711 та № 10290

Quoted post

Ірина

#120 Ірина

2012-05-19 02:19

"Демократия - в аду"

Насправді, демократія - це влада більшості. В Україні всі проти всяких парадів содомітів, пропаганди педерастії та ін. - тому демократичним чином це і буде заборонено.

Якщо у Швеції, нп., більшість вважає що корисно виключити із вжитку слів "мама" і "тато" і замість них на паспортах є "партнер 1" і "партнер 2" ясно, це їх право. А у нас є різні цінності, я вважаю кращі цінності. Тому у нас якраз содоміти зовсім недемократичним шляхом нав'язують свої збочення нормальним людям, а нормальні люди, демократичним шляхом, просто захищаються. Відповідь, іншими словами. Не було б парадів педерастії - не було б заборони пропаганди педерастії. І т.д. Все неймовірно просто.

Відповіді


Гість

#123 Re: Ірина

2012-05-19 09:37:29

#120: Ірина - Ірина

Невежественная и безграмотная, учись:

Педерасти́я (от др.-греч. παις — «дитя», «мальчик», и ἐραστής — «любящий», то есть «любовь к мальчикам») — любовные или сексуальные отношения между взрослым мужчиной и мальчиком

Гомосексуальность - сексуальная ориентация, предполагающая отношения между двумя взрослыми людьми одного пола по обоюдному согласию,современной сексологией считающаяся нормальной.

Ни один психиатр, сексотерапевт гомосексуальность не считает заболеванием, соответственно - лечить не будет.

Демократия - защита прав меньшинства от агрессии большинства, подавление и дискриминация меньшинств - тоталитаризм.