Вимоги до лідерів української опозиції від громадян України

Quoted post

кокотюха

#8

2013-12-02 10:19

Відмовитися від партійної символіки на час проведення акції. "Опозиційний політик" цього досить. Не треба мірятися логотипами. Не приймати до себе втікачів з Партії регіонів.

Відповіді


Гість

#77 Re:

2013-12-11 13:23:22

#8: кокотюха -

Опозиція політична має вибрати чи партійні і особисті інтереси чи інтереси на користь народу України їй важніші.І не махати папірцями один поперед одним чия партія краща.А думати вже про економічний розвиток країни з чіткою програмою на користь Україні,знайшовши найкращих спеціалістів в цій сфері.

А з урядом теперішнім нема про що договорюватися.Невже нема в нашій конституції як скинути уряд ,який іде проти народу і шкодить країні і в цілому і людям конкретним зокрема,зовсім не переймаючись проблемами країни і не цінуючи ні людини самої і нагло порушуючи її права в усіх сферах життя,приміняючи обман,залякування і каліачи життя багатьох людей.І майдан-це тільки маленька частина покалічених ними людей,порівняно з минулими роками їхньої діяльності.

А якщо нема-то зробіть щоб було.Бо така необхідність виникла,дивлячись на те,як влада не служить народу,а знущається над людьми,які її ж утримують.


Гість

#78 Re:

2013-12-11 13:44:53

#8: кокотюха -

Не приймати втікачів з ПР-це непогано.Але людей розумних,професіоналів у своїй галузі,які є серед ПР треба прислуховуватися,якщо вони дають корисні ефективні  методи вирішення насущних проблем в тій чи іншій сфері.І неігнорувати їх кваліфікацією,незважаючи на те білий він чи голубий чи зелений.Якщо людина справді хоче блага для країни і знає як краще його досягти,то  це буде злочином не скористатися їх знаннями,рахуючи їх ворогами і керуючись власними ненаситними інтересами чи негетивними моціями.

Майбутня влада має зібрати все,що служить для блага людей і країни в цілому і втілювати його в життя і навіть із нікчемного вишукати корисне.Якщо ви справді хочете добра Україні і її народу,а не тільки щоб прилаштувати свій зад в теплих і зручних кріслах і не працювати на публіку задля людського ока.І я надіюсь що є такі,які будуть чесно і добросовісно робити те,що в їх силах.Інакше навіщо всі ці людські жертви на Майдані і в попередні роки.