Абітурієнти не згодні із відповідями на ЗНО з англійської мови.

Quoted post

Настя

#938 Re: english

2013-06-11 11:51

#2: Гість - english

пф, за кілька днів півтисячі набрали вже.

Відповіді


Гість

#940 Re: Re: english

2013-06-11 11:59:50

#938: Настя - Re: english

Тем не менее,они рассматриваться не будут,хоть миллион наберите.

"Також звертаємо Вашу увагу, що в Українському центрі оцінювання якості освіти розглядаються звернення громадян, оформлені відповідно до Закону України «Про звернення громадян». У таких зверненнях мають бути зазначені прізвище, ім’я, по батькові, місце проживання громадянина. Звернення повинні бути підписані авторами. На кожне таке звернення буде надіслано відповідь у встановлений чинним законодавством термін.

Зважаючи на те, що електронні звернення не відповідають зазначеним вимогам, вони розглядатися не будуть."


Гість

#945 Re: Re: english

2013-06-11 12:26:09

#938: Настя - Re: english

Никто рассматривать не будет их.

Фахові предметні комісії при Українському центрі оцінювання якості освіти у день проведення відповідного тестування розглядають зміст завдань, уміщених до тестів. Правильні відповіді до завдань тестів з хімії, української мови і літератури, іноземних мов ухвалено предметними фаховими комісіями без зауважень до змісту тестових завдань та однозначності відповідей на них.

Також звертаємо Вашу увагу, що в Українському центрі оцінювання якості освіти розглядаються звернення громадян, оформлені відповідно до Закону України «Про звернення громадян». У таких зверненнях мають бути зазначені прізвище, ім’я, по батькові, місце проживання громадянина. Звернення повинні бути підписані авторами. На кожне таке звернення буде надіслано відповідь у встановлений чинним законодавством термін.

Зважаючи на те, що електронні звернення не відповідають зазначеним вимогам, вони розглядатися не будуть.