Підтримка колективу Національного художнього музею України

petr 1

/ #9 VOPROS

2012-10-19 13:51

А вы читали? тут все понятно, мы видим манипуляции в этой вашей Петиции
http://blogs.korrespondent.net/celebrities/blog/mironovagallery/a81032

Тетяна Міронова: Прошу НЕ маніпулювати змістом моєї заяви

Своєю заявою я прагнула привернути увагу до проблем НХМУ, в якому стані опинився головний музей країни. Ми можемо бачити ці наслідки, і я впевнена, що всі хотіли б ефективних змін, які останній час почали відбуватися.

  Тож якщо зараз лунають докори з боку опонентів про те, що я звинуватила чи образила колектив у своєму зверненні, - ЦЕ НЕ ТАК!
Це не більше, ніж МАНІПУЛЯЦІЇ, які вигідні зараз одній окремій групі людей.

  Всім державним музеям в Україні - всім без винятку, всі  роки незалежності було складно долати труднощі, в т.ч. через недостатнє фінансування. Але ж багато музеїв, маючи сильних, прогресивних та професійних керівників,  змогли якісно розвивати культурні установи, у них є високі показники відвідуваності, яскраві проекти та чіткі перспективи.

 У Національному музеї на різних посадах у всіх відділах працюють дійсно зразкові та відповідальні фахівці, яких я поважаю, завдяки яким музей і зберігся. І я про це неодноразово говорила у своїх інтерв'ю.

І тому ЩЕ РАЗ НАГОЛОШУЮ:
Я чудово усвідомлюю, що в Національному музеї працює багато талановитих, творчих, високофахових людей. І якщо хтось із них щось несправедливо критичне прочитав на свою особисту адресу з моєї заяви  - я щиро перепрошую.

Деякі піддаються сьогодні емоціям, проте я налаштована співпрацювати з усіма та поважаю всіх, хто своїм професіоналізмом розвивав музей та готовий його рухати до світового визнання. Незважаючи  на те, яку позицію щодо мене особисто ці люди висловлюють нині. Бо професійність та поступ важливіші за особисте!

--------
На підтвердження моїх слів щодо ситуації з НХМУ, які були озвучені в моєму Зверненні,  є всі документи.