Міському голові Кривого Рогу ЗА УКРАЇНСЬКУ МОВУ ЯК ДЕРЖАВНУ

Петро Лисенко
Автор цієї петиції

/ #8 Отримали ксерокопію не по суті

2012-07-20 14:48

ми змогли отримати ксерокопію відповіді на ім'я Налужного В.Д. за підписом керуючої справами виконкому міської ради О.Шовгелі.

Можливо, після розмови в кабінеті №111 у приміщенні виконкому Криворізької міськради ми дочекаємося на свої офіційні адреси за місцем реєстрації як українські громадяни офіційну відповідь (кожний - свій примірник за підписом відповідальної особи і по суті).

За великим рахунком, закон дозволяє це зробити.

Він говорить так:"Якщо в місячний термін вирішити порушені у зверненні питання неможливо, керівник відповідного органу, підприємства, установи, організації або його заступник встановлюють необхідний термін для його розгляду, про що повідомляється особі, яка подала звернення. При цьому загальний термін вирішення питань, порушених у зверненні, не може перевищувати сорока п'яти днів."

Сорок п'ять днів від дня вручення (5 червня 2012 року) листа посадовій особі відділу з питань внутрішньої політики виконкому Криворізької міськради на ім'я міського голови Кривого Рогу Вілкула Ю.Г. збігає 20 липня 2012 року.

Хтозна, може саме зараз "керівник відповідного органу, підприємства, установи, організації або його заступник" відсилає нам відповідь по суті.

zampolit