Щодо неприйнятності законопроектів № 8711 та № 10290

Ірина Канада

/ #112 Ірина

2012-05-18 05:58

Молодці! Вперше у житті підтримую депутатів. У мене багато знайомих-колишніх гомосексуалістів, повністю виліковних, всі підтримують цей законопроект. Хоча ніхто не забороняє гомосексуалізму, а пропаганді цієї гидоти.

Вибачте, але я не хочу щоб і у нас "відмінили" слова "тато" і "мама".

Дуглас Аббот, професор біологічних наук Небраського Університету у США називає теорії про те, що можна народжуватися гомосексуалістом «явно заангажованими».

«Насправді, все дуже, дуже просто. Якби гомосексуалізм був чимось природнім, тобто якщо люди народжувалися гомосексуалістами через генетичні причини, то якби теоретично лесбійка і гомосексуаліст одружувалися і мали дітей, в їх дітей були б вищі шанси стати гомосексуалістами. Але вже давно доведено, що це не так. Тобто, гомосексуалізм навіть впринципі не є чимось генетичним».

В американській асоціації дослідження і терапії гомосексуалізму погоджуються з доктором Аббот, і додають: “Часто, гомосекуальне лобі використовує слово “гомофобію” відносно людей, які виступають проти гомосексуальної поведінки – через моральні, психологічні, або медичні причини”, пояснюють вони. “Але насправді, термін «гомофобія», позначає людей, які мають «фобію» – слово фобія означає мати ірраціональний або нелогічний страх перед чимось – тобто незгода, яка базується на фактах, не може вважатись фобією».

Однак через подібні ярлики, гомосексуальне лобі зуміло залякати багатьох людей, адже ніхто не хоче думати, що має «фобію». Це просто маніпуляція термінами.