Змінити керівництво ВОДТРК і зробити його громадським медіа

Максим

#1 Панство!

2014-03-11 15:17

Так як кервник Волинської держтелерадіокомпанії призначається і звільняється Державним комітетом телебачення і радіомовлення України, безпосередньо Головою Комітету - Курдіновичем Олександром В’ячеславовичем (Київ. Хрещатик, 26,)... Якщо я не помиляюсь. То було б варто в шапці звернення вказати і його... нє? Хоча цей хлопака (1976 р.н.) теж є головою держкомтелерадіо з 2011 року ;) питання є? крук-круку шо?

333

#2 Люди!

2014-03-11 16:45

Не займайтесь єрундою, шановні діячі! Половина з вас, вочевидь особисто ображена на канал і керівництво, то тепер так дріб'язково мститесь чи що?

Гість

#3 Re: Люди!

2014-03-11 21:54

#2: 333 - Люди!

о, і тут тролі появились
мало вам новинних сайтів?


Гість

#4 Re: Люди!

2014-03-12 09:59

#2: 333 - Люди!

Дрібязково? 200 чоловік працює, мо вже менше!, бюджет ВОДТРК хаває як районний центр. одна Батьківщина кіно-театр чого вартий, пірог з клімом гарно кошти свого часу освоювали а розруха як була так і є. зате дача є? цей "дрібязок" формує думку громадскості краю, цей " дрібяозк" фінансується з моєї кишені я плачу податки!  і мене зовсім не влаштовує те шо ви транслюєте, за МОЇ кошти! я - вас звільняю! не применшуйте свої " заслуги" дрібязок? то звільніть крісла. проффесіонали))) 90% в карщому випадку філфак закінчили. яка там журналістика? суцільне догоджання!

Небайдужий

#5 Люстрація

2014-03-12 10:31

Першим ділом потрібно дуже поважну особу, а саме пана Пирожка відправити на заслужений відпочинок і, щоб ця людина звільнила свій кабінет, який можна використати ефективніше. Поважна пані Куліш прийшла на місце очільника ВОДТРК за підтримки того ж таки пана Пирожка і Гловацький, який забезпечує технічну частину і ще інші частини. Керівництво потрібно змінити. Вони себе дискредитували і їх час замінити. А, і відділ реклами теж. Бо там забагато відкатів.
Юльок

#6 Люстрація ВОДТРК

2014-03-13 14:04

Не обов'язково бути ображеним на керівництво ВОДТРК, щоб тверезо оцінити діяльність чи краще сказати бездіяльність деяких керівних фігур. І якщо люструвати журналістів, то починати варто з керівництва ВОДТРК, однак, зауважу, серед керівництва ВОДТРК є й достойні люди, які варті поваги, але їх мало.

Гість

#7

2014-03-14 16:35

Нинішній Гендиректор ВОДТРК дніпропетровка за місцем народження Ольга Куліш ще з радянських часів палко вислужувалася перед керівною і спрямовуючою партією. Запам'яталось її тенденційне висвітлення на Волинському радіо першого фестивалю авторської пісні і співаної поезії "Оберіг", що відбувся 1989 року.Незважаючи на мій дитячий вік, а було мені тоді всього 11 років, я добре запам'ятав як вона, ведучи репортаж із фестивалю з Володимиром Майданським (до речі, звукорежисером, який підпрацьовував диск-жокеєм, як тоді казали у Теремнівському будинку культури) поливала брудом учасників фестивалю, які осмілилися критикувати у своїх піснях комуністів. Потім вся діяльність цієї людини свідчила, що вона готова виконувати накази навіть і чорта, аби бути при посаді. Приїхали, пані Олю. Вилазьте!
газе

#8 газетателерадио

2014-03-24 13:08

"чисто поржать": Дивимось газетку "Телерадіогазета": тижневик ВОДТРК. щоб "брати-русскагаварящіє" не почувалися покинутими - редакція газети тягне до ниг ручку допомоги: ностальгічно - та по-лизоблюдськи друкує програми телебачення країни - окупанта: "ПЕРВЫЙ КАНАЛ", "ТВ ЦЕНТР", "Детский Мир". "НТВ МИР", "Наше любимое кино"... Блять - ПУТИН МЫ ЖДЁМ ТЕБЯ!!!!!
Олександр

#9 Відставка керівника Волинської ОДТРК

2014-04-06 17:44

Ольга Куліш - не лише як один з основних інструментів ще не зовсім минулої злочинної влади. Це привид з дрімучого минулого не лише Нової України, а ще Совєтського періоду. Їй просто треба піти самій і дати молодим людям творити на Волинському Телебаченні. Це не просто петиція. Це вимога часу.
І тест для "нової влади"!
Михайло Шелеп

#10 14 квітня - круглий стіл "Причини та напрямки оновлення Волинської ОДТРК"

2014-04-14 10:20

У понеділок, 14 квітня, відбудеться круглий стіл "Причини та напрямки оновлення Волинської ОДТРК".

Захід розпочнеться о 14:00 у конференц-залі "ВолиньМедіа" (вул. Ковельська, 2, 4-й поверх).

Орієнтовна тривалість події - 2 години.

Під час круглого столу будуть підняті наступні питання:

- презентація результатів моніторингу випусків новин Волинського телебачення у період з 1 грудня 2013 року до 28 лютого 2014;

- обговорення шляхів реформування ВОДТРК та запровадження механізмів громадського контролю за діяльністю телерадіокомпанії;

- підписання тексту звернення до Державного комітету телебачення і радіомовлення України.

Запрошуються керівники Волинської облдержадміністрації, депутати обласної ради, громадські діячі, працівники Волинської ОДТРК, представники журналістських спілок, журналісти інших ЗМІ та усі небайдужі.

Дата: понеділок, 14 квітня

Час: 14:00

Місце: конференц-зал "ВолиньМедіа" (вул. Ковельська, 2, 4-й поверх, каб. 7)