Звернення українських правників щодо ситуації в країні


Гість

#1

2014-02-07 22:19

ЗВЕРНЕННЯ до НАРОДУ УКРАЇНИ.
У ніч з 29 на 30 листопада 2013р. апарат управління держави (АУД), до якого я відношу інститут Президента, органи державної влади (законодавчі, судові та виконавчі), органи місцевого самоврядування, вчинив злочин з особливою жорстокістю , направивши на розгін та “зачистку” мирної демонстрації студентів спеціальний підрозділ внутрішніх військ ( не міліцію, поліцію, як це маєм в демократичних країнах, а саме спеціальний підрозділ, використання якого для зазначених цілей заборонено законодавством), який закінчився жорстоким побиттям цих студентів. Мета АУД була одна- показати свою силу та спроможність поставити на своє місце будь-кого, хто посміє стати на дорозі цього апарату.
Думаю, що ніхто не міг навіть припустити, що у відповідь на цей безпрецедентний злочин вийде на київську площу (Майдан) та площі інших міст з протестом проти таких дій АУД більше двохсот тисяч громадян, Саме на цьому мирному зібрані була підготовлена і направлена АУД резолюція в якій були викладені вимоги назвати замовників цього злочину, організаторів , виконавців та іх відповідного покарання.
Не дивлячись на те, що тоді , як і сьогодні були відомі замовники цього злочину ( Прем'єр-міністр України АЗАРОВ Микола Янович, який нагородив виконавців цінними грошовими подарками та підвищенням у званнях, Генеральний прокурор України Віктор Пшонка , який одобрив ці дії виконавців, назвавши побитих студентів учасниками заворушень, а зібрання сотень тисяч громадян незаконним масовим заворушенням, Міністр внутрішніх справ Захарченко Віталій Юрійович, що віддав наказ на зазначені дії, Секретар Ради національної безпеки і оборони України КЛЮЄВ Андрій Петрович, який міг би своїм авторитетом запобігти скоєнню цього злочину, але цього не зробив), організатори провокації, що спонукала до цього злочину( Голова КМДА Попов Олександр Павлович, його перший заступник Голубченко Анатолій Костянтинович, начальник Департаменту Садовий С. М. та начальник комунального підприємства “Київблагоустрій” цього департаменту), відомі виконавці цього злочину, АУД не прийняв будь-яких мір, які б адекватно відповідали ситуації , що склалась у державі.
І тоді, уже на багатомільйонному мирному зібранні, не отримавши від АУД відповіді на поставлені в резолюції вимоги, було прийнято РІШЕННЯ, як результат народного волевиявлення, яким, відповідно до безпосередньої демократії (ст.69 Конституції) на зібрані (ст.39 Конституції), яке набуло право, за представницвом його членів, називатись Всеукраїнським народним зібранням громадян України (назване МАЙДАН) , виражаючи волю конституційної більшості українського народу (так як чисельність АНТИМАЙДАНУ на порядок менше, ніж МАЙДАНУ і любі спроби адміністративно збільшити це співвідношення результату не дали), який є носієм суверенітету і єдиним джерелом влади (ст.5), ПОЗБАВИТИ ОРГАНИ ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ (абз.2 ст.6, Президент, законодавчі, виконавчі , судові та органи самоврядування) ЇХ ПОВНОВАЖЕНЬ, оскільки їх діяльність ввійшла в повне протиріччя з передбаченою Конституцією (суцільна корупція, казнокрадство в особливо, просто небачено, великих розмірах, масове перевищення повноважень не тільки можновладцями, а практично кожним чиновником, прокурором, міліціонером, тощо) .
Тобто, сьогодні АУД тільки тимчасово виконує свої повноваження. А відтак , ні так званої більшості, ні меншості (опозиції) не має, оскільки цей орган втратив свою легитивність . Зазначу, як не має в “природі” злочинців, що ніби скоюють масові заворушеня, як не має вже протестувальників , революціонерів, мітенгувальників , пітекувальників, правогового, чи лівого крила, бандерівців та інших Є ПРЕДСТАВНИКИ Всеукраїнського народного зібрання громадян України (МАЙДАН), єдиного в Україні легетивного органу безпосереднього здійснення ВЛАДИ народом України. Саме вони, виключно в рамках Конституції, шляхом безпосередньої демократії , виконуючи накази цього Зібрання, захищають прийняте РІШЕННЯ від протизаконних дій позбавленого повноважень апарату управління держави.
Називати себе опозицією, спроби вирішувати державні питання в органах державної влади , представники яких позбавлені повноважень , є повним нерозумінням лідерів партій, які приймали участь у прийняті зазначеного вище РІШЕННЯ, того що вони роблять, якщо не гірше , їх зрадою інтересам МАЙДАНУ .
Невже самоорганізований багато мільйонний МАЙДАН, який зібирає на сесійні засідання цвіт нації, що діє виключно в рамках Конституції, прийме рішення, (підкреслю, виключно конституційно, в рамках безпосередньої демократії), щодо подальшої долі розвитку країни гірше, ніж 450 так званих депутатів у Верховній Раді, позбавлених в конституційний спосіб народом України своїх мандатів. Зібрання запрошує всіх депутатів Верховної Ради та місцевого самоврядування, приходьте на Майдан і голосуйте разом з народом щодо прийняття найважливіших державних рішень.
Сьогоднішня суєта навколо того, яка Конституція має більше противаг є не що інше як допомога нинішньому АУД , що узурпував ВЛАДУ народу, уникнути відповідальності за ті цинічні, нахабні і нічим неоправдані злочини , скоєні ним буквально за ці три місяці , я вже не кажу про роки їх безпардонного та бездарного правління. Відповідь на питання, що піднімаються великими теоретиками конституційного права всіх країн, щодо створення в самому АУД противаг, які ніби забезпечили б рівноправність та незалежність органів законодавчої виконавчої та судової влади сьогодні дав народ України –це задача створення перпетуум мобіле (вічного двигуна) . Постійно і перманентно діюче Всеукраїнське народне зібрання громадян України, і є та противага та застереження тим, хто отримав повноваження на право бути в органі державної влади, які вказують, що тільки виконання цих повноважень у відповідності до Конституції забезпечує їм таке право.
В даному звернені замість поняття ВЛАДА свідомо вживається апарат управління держави –АУД, оскільки назвавши АУД (тобто органи державної влади) владою, народ свідомо позбавляє себе права бути носієм ВЛАДИ . Насправді своїм волевиявленням народ передає обраному ним претенденту на відповідну посаду до АУД (президент, депутат), тільки мандат того, що він є представником органів державної влади та місцевого самоврядування з повноваженнями, що визначаються Конституцією та Законами України. Право носія влади народ залишає за собою. Це означає, що не будучи носієм влади, держслужбовець, як і АУД в цілому, залежить від мандата, який видається йому народом. А значить, здійснюючи контроль діяльності АУД, народ завжди може, користуючись своїм правом, наданим йому Конституцією Українни, через процедури демократії , відозвати свій мандат, його скасувати, замінити, відмінити і навіть зруйнувати АУД.
Тому так важливо зробити негайно слідуючі кроки:
1.На черговій сесії Зібрання, можливо навіть в цю неділю, конституційно закріпити повноваження Всеукраїнського народного зібрання громадян України (МАЙДАН), як постійно діюче Зібрання, яке будучи озброєне системою електронного моніторингу ( де кожний громадянин країни дійсно буде почутий), на підставі результатів цього моніторингу, може позбавити повноважень кожного представника обраного або призначеного в АУД , хто в своїй діяльності спробує порушити Конституцію та Закони України.
Обрати Голову Зібрання та його замісників по одному від кожної області, Республіки Крим, міст Києва та Севастополя, прийняти рішення щодо включення , як складових цього Зібрання, Центральну виборчу комісію та Конституційний суд України, який і буде приймати рішення щодо подальшої долі представника обраного в АУД, що порушив в своїй діяльності Конституцію.
Основні вимоги до Голови Зібрання та його замісників. Це повинні бути не тільки моральні авторитети і патріоти країни, а і люди , які глибоко володіють політичною і економічно ситуацією, що склалась в Україні та розуміють шляхи подолання і виходу із цієї ситуації. Це повинні бути люди, які ніколи не будуть претендувати на будь які посади в АУД. Чи є такі люди?
З моєї точки зору такою кандидатурою на Головою Зібрання міг би бути В'ячеслав Степанович Брюховеìцький, звичайно за його згодою або людина його рівня.
2. Підготовити та провести чергову сесію Зібрання та призначити виконавчі органи АУД: Уряд, Генерального прокурора та його заступників , Голову НБУ , його заступників та наглядову раду, Голову та склад 20 членів Вищої ради юстиції, Голову СБУ, які зобов’язані на Зібрані прийняти присягу народу України щодо виконання ними повноважень виключно в рамках Конституції та через верховенство права і демократичні процедури забезпечити життєдіяльність кожного громадянина України на засадах соціальної справедливості (ст.5 та глава 2 Конституції). Соціальним критерієм виконання повноважень АУД на кінець першого року діяльності є умови: дохід 10% найбільш забезпечених громадян не повинен перевищувати у 10 раз дохід 10% найменш забезпечених громадян України (на даний час цей показник складає більше 1000), з подальшим зменшенням цього показника до європейського рівня. Оцінка діяльності Вищої ради юстиції -практична відсутність корупції у органах судової влади та органах прокуратури ( ст131), оцінка діяльності прокуратури- практична відсутність корупції у виконавчих органах державної влади та додержання вимог щодо сплати податків у великому бізнесі ( ст121) .
Знову ж таки з моєї точки зору найбільш підготовленими є слідуючі кандидатури : на посаду Прем'єр-міністра України- Порошенко Петро Олексійович, Міністра внутрішніх справ України – Луценко Юрій Віталійович, Міністра оборони-Гриценко Анатолій Степановича, Голови СБУ- Наливайченко Валентин Олександровича, керівника НБУ-.Яценюк Арсений Петрович, Голову Вищої ради юстиції , Генерального прокурора, як і інших міністрів, призначити на підставі пропозицій Прем'єр-міністра України.
Питання тільки в тому, чи погодяться ці чи інші претенденти на ці посади, як і їх сім’ї , відказатись від ведення та користування результатами їх бізнеса на період перебування у АУД, а жити виключно на заробітну плату , що відповідає їх посадам та жорстко контролювати, щоб цього правила придержувались всі без виключення, підпорядковані їм посадові особи.
3. На цій же сесії прийняти Постанову Уряду та Генеральної прокуратури щодо скасування протиправних кримінальних проваджень, пов’язаних з представниками Зібрання щодо прийняття участі ними у Зібранні та виконання рішень Зібрання. Затвердити порядок негайного звільнення всіх без виключення політичних в’язнів , в тому числі і представників Зібрання та призначити відповідальних за виконання цього рішення.
4. Підготовити та провести чергову сесію Зібрання, на якій затвердити ПОРЯДОК висунення та реєстрації кандидатів у депутати всіх рівнів, ПОРЯДОК забезпечення проведення виборів на електронній основі та прийняття рішень на підставі перманентного електронного моніторингу. Обрати новий склад Центральної виборчої комісії.
5. Проведення наступних сесій Зібрання посвятити вирішенню проблем Києва та місцевого самоврядування. СЛАВА УКРАЇНІ.
skcentr
Гість

#2

2014-02-07 23:23

актуальна... ! Но все же,  стоит ли ждать ответов на петицию? (жалоба царю на царя) если есть ответы , то   САМИМ решать эти  задачи. Лучшего царя не будет! А "царство"  - это прежде всего организация компетентностей...


Гість

#3

2014-02-07 23:37

Присоединяйтесь!!!
skcentr

#4 Re:

2014-02-07 23:41

#3: -

к чему ? или кому?


Гість

#5 Re:

2014-02-08 10:20

Повна підтримка! Попередньо порадитись з керівниками Майдану все узгодити і починайте негайно, 9.02.2014р. мова не іде за портфелі#найголовніше змести кремінально злочинні сутності.1: - Ваші кандедатури підібрані добре, а далі життя покаже.Вірю - сподіваюсь - підтримую! Слава Героям Майдану!!! Оріяна.

 

Олександр Миколайович

#6

2014-02-08 10:35

Щодо ситуації в країні
http://blogs.korrespondent.net/users/blog/ansokolov/a131555

Гість

#7 Re:

2014-02-08 15:13

#2: skcentr -

вдруг царь вообще уже не нужен


Гість

#8

2014-02-09 21:18

Фахівець у сфері права
Paliy

#9

2014-02-09 22:00

За спостереженнями, протести підтримують освічені та адекватні люди, антимайдан - антилюди! Висновки робіть самі!
Владимир

#10

2014-02-10 19:36

Перенесите, пожалуйста, добавившихся через этот сайт в основной список, будет выглядеть значительнее.
АП

#11

2014-02-11 09:43

Звернення є виваженим, компетентним і сприяє цивілізованому впливу на вихід з ганебного стану державного розвитку, пов"язаного з низьким духовно-етичним та правово-нігілістським відношенням осіб - реальних носіїв влади до виконання своїх функцій.

Гість

#12

2014-02-11 14:37

Добрый день всем! Обращаюсь ко всем кто не безразличен к проблемам других людей и готов помочь! мне разбили машину когда мы ездили на Марка Вовчка блокировать выпуск ганебных законов и востановить ее щас на данный момент я не могу! если кто то может помочь помогите! фото очень слабые но хоть что то! я тот человек который по постам развозил еду! карта ПриватБанка 5168755369651928
спасибо!

Гість

#13

2014-02-11 20:01

Можно поддерживать ЕС или ТС, можно поддерживать или осуждать протест, можно "творчески интерпретировать события", но убийства, пытки, избиения никогда не должны подаваться под соусом закона.

Гість

#14

2014-02-12 09:31

Difficult to be a lawyer in the country where with no rule of law.

Гість

#15

2014-02-12 09:56

Справжні юристи повинні завжди бути на сторожі верховенства права, справедливості та демократії. Підписанти цієї петиції засвідчили цю аксіому.
я

#16

2014-02-12 10:04

Згодна, що правосуддя в Україні знищено, парламентаризм також. Миритися не має змоги...
Вік

#17

2014-02-12 10:06

В Україні відбувається руйнація правової системи. Прикладом правового нігілізму є дії влади, яка оголосила війну власному народу, порушуючи при цьому всі можливі конституційні права і свободи. Немає незалежних гілок влади, повністю знищений їх баланс і система стримувань та противаг. В такому стані держава стає джерелом небезпеки і загрозою життю, здоров"ю, майну, праву і свободі кожної людини. Якщо не діє сила права, то починає діяти право сили. Обовязок кодного правника зробити все, щоб зупинити можливі наслідки непередбачуваних процесів.
Олександр Піскун

#18

2014-02-12 10:16

Всім українським правникам сьогодні не можна мовчати, необхідно стати на захист верховенства права, основоположних прав і свобод людини.

Гість

#19

2014-02-12 11:54

Цинізм так званої "влади" вже зашкалює... Повністю підтримую.

Гість

#20 Guest

2014-02-12 14:30

I am so glad that the lawyers community is now seeking to restore rule of law and accountability in Ukraine, this was long due. Best wishes to your efforts. Thank you.

Гість

#21

2014-02-13 13:57

Действия нынешнего Президента и его окружения, считаю полным безпределом власти. Будующее Украины- это Демократия, Свобода, а не тоталитарный режим. Переговоры с такой властью считаю бессмысленными, всех немедленно отстранить и судить за противочеловеческие действия. Сколько можно ждать, сколько убивать и калечить, сколько судить без вины виноватых. Янукович-позор Украины, кровь Украины и тяжёлые кандалы, которые надо сбросить. Я за светлое будующее Украины. Слава Украине!!!

Гість

#22

2014-02-13 19:26

Давайте поднимем нашу страну !!!!

Гість

#23 Re:

2014-02-13 21:29


Гість

#24

2014-02-14 15:05

Даёш реформу украинской правоохранительной системы!

Гість

#25

2014-02-21 06:23

Слава Україні