Завдання 5/12

Зв'язатися з автором петиції

Тема для дискусії була автоматично створена з петиції Завдання 5/12.

FReeDom

#626 Вони боролися за нас!

2014-01-29 21:17

ЗАГИБЛІ

Вербицький Юрій, 50 років, активіст Євромайдану зі Львова. Його викрали 21 січня разом з активістом Ігорем Луценком з Олександрівської лікарні в Києві. Наступного дня в лісі біля Києва було виявлено тіло Юрія Вербицького, який помер від катувань на сильному морозі, його руки були зв’язані скотчем. В МВС заявили, що Юрій Вербицький помер «від переохолодження, а тілесні ушкодження, які він отримав, не пов’язані зі смертю». Триває слідство.

Жизневський Михайло, 25 років, громадянин Білорусі, входив до самооборони Майдану. Загинув 22 січня під час подій на Грушевського від наскрізного вогнепального поранення в серце.

Нігоян Сергій, один з охоронців Майдану, 20 років, родом з Дніпропетровської області. Загинув 22 січня 2014 року від поранення, спричиненого свинцевою картеччю під час подій біля стадіону «Динамо» на Грушевського. У МВС заявили, що набої, якими були завдані смертельні рани, не перебувають на озброєнні в міліції.

Сеник Роман, 45 років, родом з Яворівщини Львівської області, помер у київській лікарні. Про це повідомила народний депутат України від ВО «Свобода» Ірина Сех. Його тяжко поранили 22 січня на Грушевського. У нього було важке поранення в легені, переніс кілька операцій, довелося ампутувати руку, кілька діб лікарі боролися за життя Романа. Депутат повідомила, що похорон відбудеться на Яворівщині.

Гість

#627

2014-01-31 09:59

Необходимо сократить НАН Украины. Весь академический состав и директоров, кому за 70 перевести в консультанты (если они способны дать что-то новое) и омолодить академию наук, иначе мы так и застрянем в этом гниющем болоте.
Ю

#628

2014-02-25 21:31

Підтримую, і хочу знати доки в Криму має знаходитись москальський військовий контингент який з середини розкладає нашу державу ,янукович піписав з москалями договір про розташування їхнього флоту то нехай ідуть за ним вигнати москаля з нашої неньки УКРАЇНИ