Міському голові м. Запоріжжя щодо встановлення пам’ятника Сталіну
Тема для дискусії була автоматично створена з петиції Міському голові м. Запоріжжя щодо встановлення пам’ятника Сталіну.
Гість |
#12011-11-09 17:35Ця особистість КАТ Українського народу. |
Гість |
#22011-11-09 17:51Ні пам’ятнику тирану, який катував мою родину і весь Український народ, не місце йому на Українській землі!!! |
Гість |
#32011-11-09 17:58Як може стояти памятник ворогові нашого народу на нашій обплаканій від його кривд землі? |
Гість |
#42011-11-09 18:18Не прохаємо - вимагаємо! |
Спис |
#52011-11-09 18:20Справді краще - "вимагаємо"! |
Гість |
#62011-11-09 18:27У моєї родини конкретні особисті претензії до сталіського режиму. Між мною і його прихильниками - кров, попрана гідність та світоглядне протистояння. Я сприймаю встановлення монументів людежеру Сталіну як наругу над пам'яттю моїх дідів. Особисто сприймаю. |
Гість |
#72011-11-09 18:29Я розумію, що цей формат протесту мало дієвий, але краще так ніж зовсім нічого. Досить мовчати! |
Гість |
#82011-11-09 18:31Ставити пам'ятники злочинцям - симптом. |
Гість |
#92011-11-09 18:38Підтримую! |
Гість |
#102011-11-09 18:43насправді, треба було б мабуть в суд ініціаторів такого лайна! |
Гість |
#112011-11-09 18:44Моє сумління не дозволяє мені мовчати на подібні антиукраїнські та антилюдські дії нашої влади. Ім'я Сталіна і йому подіних має бути вписене у заборонений список ворогів не тільки кожного українця але й кожної людини. |
Терегиря |
#122011-11-09 18:48Ні - кату! Єднаймося, браття! Слава Україні! |
Гість |
#13 Геть СТАЛІНА й Леніна та іх червону чуму ІМПЕРКОМУНОФАШИЗМУ з УКРАІНИ2011-11-09 18:54Слава ІСУСУ Христу ! Я Голова Івано Франківського РУХУ БОРИС ГОЛОДЮК вже більш як 30 років є ОУНівець і знаю по тисячам фактів та особистих розмов з БОГОМ Й БОГОРОДИЦЕЮ та Боговидцями що СТАЛІН це пекельна БОГОМ проклята душа і ті які захищають й шанують цього чорта якщо не покаяться і не відпокутують своі гріхи то аж на 4 покоління тобто з дітями й внуками та правнуками будуть страшно покарані БОГОМ ! Я Божим чудом маю прізвище ЯКЕ ЗЯВИЛОСЬ ПІСЛЯ знищення міліонів украінців найзлочиннішою КОМУНОФАШИСТСЬКОЮ БАНДОЮ КРЕМЛЯ В 20 та 30 роки ! МІЙ ДІД МИКОЛА Гаврилович який героічно загинув як сотник УПА "Сокіл " з полтавськозапорізького роду СІРКІВ\ГОГОЛІВ\СТУСА \ШУХЕВИЧА прорвався з групою козацьких сімей тоді в ГАЛИЧИНУ і змінив прізвище та передав заповітом памятати про ГОЛОДОМОР І ПОМСТИТИ СМЕРТЬ знищених комуняками міліонів кращих християн зробити все щоб скоріше пропали всі біснуваті та іх сатанинський 666Р ! ЦЕ Я ЧИНЮ Хрестом як священник і зброєю як офіцер УПА ! Це чинять ті яких явно я веду як ПРОВІДНИК УГВР\УНРуху УПА ! ЦЕ чинять всі знані й незнані мною справжні Божі люди які обовязково до 2013року здолають зло і БОГ іх нагородить на тисячу поколінь ! МИ діти світла ПЕРЕМОЖЕМ ТЬМУ ! Щасливо всім хто з нами а особливо тим хто множить в інтернеті озвучені мною 195 фільмів "СВІТЛО ВІРИ УПА " ! НЕ БІЙТЕСЯ КОМУНЯК ТА ІХ людиноподібнихсобак з міліціі\влади\ прокуратури ! Бійтеся Бога ! ЩЕ в 1990році як депутат і вожак рухівців я керував зняттям памятника Богом проклятого ЛЕНІНА в Франківську і робив все з друзями УПА щоб ці металоморди були знищені в УКРАІНІ але Ж СОРОМНО ЗА ТИХ які ще існують В МІСТАХ І СЕЛАХ ЗА ДНІПРОМ й не боряться зі злом ! ЗА 20РОКІВ БОГ перевірив хто з нас є хто і вже скоро тут буде явний СУД його ! ТОЖ НЕ ЗРАДЬМО ! Й докажімо що ми козаки УКРАІНИ А НЕ КІЗЯКИ комуномосковськоі імперруіни ЛЕНІНА\СТАЛІНА\ГОРБАЧОВА\ПУКІНА ! ЄДНАЙМОСЯ совісно тайно і явно ЗА козацтво й друзів Христа Й УПА ! СЛАВА УКРАІНІ ! ЗАЯВУ ПІДТРИМАЛИ 4 офіцери \священники УПА ІНТЕРНЕТ групи УГВР SOKILDNISTER \\\\СВЯТО МОВИ 09 \11\2011рБ Галич +КИІВ +ЗАПОРІЖЖЯ + УКРАІНА |
Гість |
#142011-11-09 19:01Це неприпустимо,ніде у в нормальних країнах не ставлять пам'ятники тим хто знищував народ. |
Гість |
#152011-11-09 19:01Для всього світу сталінізм і фашизм тотожні явища, Сталін і Гітлер одинаково найстрашніші злочинці проти людства, ставити памятник Сталіну рівноцінно, що Гітлеру, лідери громади, в даному випадку мер Запоріжжя повинні розуміти цю істину і не позорити місто перед світом. |
Гість |
#162011-11-09 19:04Уже третє тисячоліття, а жертви сталінізму й досі перевертаються у своїх могилах - нонсенс! |
Гість |
#172011-11-09 19:12Молодець, Дмитро, що ініціював! Треба ще нагадати корейцю Сіну, що сталін депортував його народ, знищивши дві третини людей! |
Гість |
#182011-11-09 19:20Не мiсце цьому кату в Укрaiнi. |
Гість |
#192011-11-09 19:21Такого знущання над «своїм» народом, як у роки сталінізму всесвіт ще не бачив. Не можливо оцінити ту біль, яку продовж десятиріч заподіювали нашому наруду. Але остання купка людей які в ті роки якось пристосувались і змогли отримати вигоду, ще нагадує про себе. Вони не мають совісті! Як їм не соромно знущатися та нагадувати про ту біль, яку одна ХВОРА людина заподіювала нашій Україні. |
Гість |
#202011-11-09 19:23:( |
Гість |
#212011-11-09 19:23Виродків з кпу до суду. |
Гість |
#222011-11-09 19:24Геть Джугашвiлi з моеi землi |
Гість |
#232011-11-09 19:24 Лєніна і Дзержинського докупи . |
Гість |
#242011-11-09 19:26Дуже корисна та правильна петиція. Цілком підтримую її. |
Гість |
#252011-11-09 19:30О переносе не может быть и речи. В металлолом!!! |
Ви хочете щось змінити?
Зміни не можуть відбутись, якщо всі мовчать. Автор цієї петиції вирішив взяти справу у свої руки. Зробите те ж саме? Почніть соціальний рух створивши петицію.
Створіть власну петиціюНайпопулярніші петиції за останні 12 місяці
Встановити пристрої примусового зниження швидкості в м.Турка на вул.Молодіжна
У зв'язку із значною кількістю ДТП, що призвели до смерті людей, потрібно встановити пристрої примусового зниження руху і знаки обмеження швидкості руху транспортних засобів в районі вулиці Молодіжна у місті Турка. Встановлення "лежачих поліцейських" дасть можливість примусово знижувати швидкість руху автомобілів до швидкості 40 км/год і менше, дозволить значно підвищити безпеку дорожнього руху на аварійно-небезпечній ділянці і безпеку пішоходів: учнів школи, вихованців дитсадка, їх батьків, пра
Створено: 2021-01-05
Період часу | Усі країни | |
---|---|---|
За весь час | 421 | 415 |
12 місяців | 421 | 415 |
Відновити дозвіл курсантам на щоденні звільнення
В курсантському суспільстві виникла пропозиція створити "петицію", яка можливо допоможе прискорити процес відновлення надання звільнень курсантам, які проживають позам межами ВВНЗ. З появою першого хворого на коронавірус COVID-19 курсанта ЖВІ - було заборонено відпускати курсантів у звільнення, аргументуючи це тим, що такими заходами відбувається більш якісна ізоляція в умовах карантину. За час такої ізоляції - було досягнуто деморалізації особового складу, виникненню ряду проблем в курсантів, я
Створено: 2020-05-29
---|---|---|
За весь час | 260 | 257 |
12 місяців | 260 | 257 |
Vrem Partie de Ski la Molivisu, Com. Arefu, Judet Arges, Romania
De cativa ani de zile guvernul Romaniei si consiliul judetean Arges se 'zbat' sa construiasca aceasta partie de ski de la Molivisu, Com. Arefu dar se pare ca nu prea reusesc sa finalizeze acest proiect, cel mai probabil 'intentionat' , deci in aceasta situatie dorim rezolvarea aceste 'probleme' create de acest guvern care nu este capabil sa finalizeze acest proiect. Acest proiect va dezvolta zona respectiva si atat pentru locuitorii zonei cat si pentru foarte multi cetateni ai acestei tari, aces
Створено: 2021-01-13
---|---|---|
За весь час | 218 | 209 |
12 місяців | 218 | 209 |
Повернути Дениса Мельника на шоу Х-Фактор 10
Просимо повернути в десятий сезон шоу Х-Фактор Дениса Мельника. Денис відповідає усім критеріям концепції "х-фактор" за якими учасники обираються для цього шоу: зовнішня привабливість, володіння голосом і харизма. Ми, люди які створили і підписуємо цю петицію, вважаємо, що Денис Мельник готовий до прямих ефірів більше ніж його конкуренти яких обрала Анастасія Каменських, суддя шоу Х-Фактор, і вирішила забрати у Дениса можливість пройти далі у цьому шоу. Це рішення є помилкою судді, тому що під о
Створено: 2019-11-26
---|---|---|
За весь час | 153 | 132 |
12 місяців | 153 | 132 |
Про перегляд затвердженого Розкладу навчання
ЗВЕРНЕННЯ до Педагогічної ради та керівництваЛіцею № 46 імені В'ячеслава Чорновола Львівської міської ради від батьків учнів 7-их класів Ми, батьки учнів сьомих класів, які, відповідно до статті 19 Закону України "Про повну загальну середню освіту" є учасниками навчального процесу, розуміючи необхідність дотримання всіх протиепідемічних заходів, а також погоджуючись на вжиті Вами противірусні заходи безпеки, базуючись на статті 30 Закону України "Про повну загальну середню освіту", звертаємось
Створено: 2020-08-31
---|---|---|
За весь час | 67 | 67 |
12 місяців | 67 | 67 |
Просимо виключити зі шкільної програми 11 класу (і з програми ЗНО) новелу М.Хвильового "Я (Романтика)".
Цей твір занадто жорстокий для підліткового віку. Цей вік вважають досить чутливим, адже він супроводжується багатьма конфліктами (як внутрішніми, так і зовнішніми) та нестабільним станом душі через різні можливі проблеми. Новела "Я (Романтика)" демонструє те, що боротьба за добро не має сенсу, адже зло у ній перемагає. Ця новела не вчить відрізнятися від свого поганого оточення - навпаки: головний герой пливе за течією (хоча сам і вважає інакше), не має власної твердої позиції, не захищає тих,
Створено: 2020-11-02
---|---|---|
За весь час | 53 | 53 |
12 місяців | 53 | 53 |
Повернення Любові Тищенко (Марини) в серіал "Виходьте без дзвінка"
Власне як і більшість фанатів хочу щоб повернули Марину (Любов Тищенко) в серіал "Виходьте без дзвінка". За два сезони вона полюбилася більшості фанатів серіалу. Вона персонаж за якою цікаво спостерігати і її ніхто не замінить. Ми весь час переживали і милувалися над тим як розвивалися її стосунки з Богданом, і як тільки вони стали щасливі, життя Марини так трагічно обірвалося. Нам дуже не вистачає Марини і ми дуже чекаємо її повернення в серіал.
Створено: 2020-11-21
---|---|---|
За весь час | 43 | 42 |
12 місяців | 43 | 42 |
Проти, переймівування вулиці Ю. Тютюника !!!✌️
'Шановний пане голово, Крижопільської селищної ради! Звертаємось до Вас, з проханням почути думки людей та взяти до уваги, їх голоси. Так, у зв'язку з епідеміологічною ситуацією в Крижопільському районі, більшість людей, не мали можливості бути присутніми при обговорені питання та проголосувати, проти переймінування вулиці, яке відбулося в малому залі Крижопільського РБК. Тому, взявши до уваги думку усіх, хто категорично не підтримує переймівування вулиці Ю.Тютюника та голосує "проти" на офіцій
Створено: 2020-08-29
---|---|---|
За весь час | 34 | 34 |
12 місяців | 34 | 34 |
Прохання відреагувати на забруднення повтря в нашому місті і районі.
Доброго дня! Прошу всіх небайдужих громадян міста Гайсин і району, котрим вже набридло свавілля керівництва гайсинського цукрового заводу (так званого "Зоря-Поділля"). Не знаю, чи вони вирішили перевиповнити план роботи, чи нехтують правилами охорони навколишнього середовища, але факт залишається фактом - їхні дії є недопустимими! Спочатку затяжна пожежа, яка тривалий час не дає спокійно жити і дихати через їдючий дим, тепер сажа... Що далі нам чекати? Даною петицією я закликаю гайсинчан підписа
Створено: 2019-10-28
---|---|---|
За весь час | 400 | 395 |
12 місяців | 32 | 31 |
Про перегляд затвердженого Розкладу навчання 6 класу
ЗВЕРНЕННЯ доПедагогічної ради та керівництваЛіцею № 46 імені В'ячеслава ЧорноволаЛьвівської міської ради відбатьків учнів 6-их класів Ми, батьки учнів шостих класів, які, відповідно до статті 19 Закону України "Про повну загальну середню освіту" є учасниками навчального процесу, розуміючи необхідність дотримання всіх протиепідемічних заходів, а також погоджуючись на вжиті Вами противірусні заходи безпеки, базуючись на статті 30 Закону України "Про повну загальну середню освіту", звертаємось до
Створено: 2020-09-02
---|---|---|
За весь час | 31 | 31 |
12 місяців | 31 | 31 |