Порушення прав дітей Бойчук В. та Бойчук К. у м.Дніпро

У зв'язку з тим, що порушені права моїх дітей Бойчук Владислави та Бойчук Карини на освіту, медичну допомогу, соц.захист особливої дитини, наразі я звернулася до посадових осіб з проханням поновити права моїх дітей, проте посадовці м.Дніпро бездіють і погрожують та фальсифікують документи відносно мене та моїх дітей.Права моїх дітей на сьогодні не поновлено.
У навчальному закладі КЗО НЗСШ#127 ДМР приховують травмування моєї дитини під час освітнього процесу та за сприяння керівництва Ісаєв В.В. і представників пед.складу вчиняється булінг відносно другої моєї дитини і розповсюджують наклеп відносно моєї родини. Керівництво навчального закладу правоохоронні органи не повідомило щодо отримання заяви про факт булінгу у школі , проте наразі дана установа вирішила свої порушення "обговорити на педраді" через 2 роки, що є грубим порушенням законодавства.
Міський департамент гуманітарної політики в особі Сушко К.А. та обласний департамент освіти та науки в особі Полторацького О.В. бездіють та приховують факти порушення прав дітей.
Управління-служба у справах дітей Самарського району в особі Мушинської О.М. бажаючи "допомогти " школі приховати факт травмування дитини вирішила сфальсифікувати документи відносно моїх дітей та розповсюджує наклеп відносно моєї родини .
Обласний департамент соц. захисту під час керівництва губернатора Резніченка В.М., виділив моїй дитині матеріальну допомогу за незаконним цільовим призначенням у розмірі близько 2775 грн ,при тому що моя дитина потребує операції на суму 20 тисяч доларів, ці кошти ми відмовились отримувати ,проте департамент відзвітував до Києва що ми кошти отримали, та навіть у серпні 2019р.мені стало відомо, що я нібито надала заяву про надання мені матеріальної допомоги, та заява зареєстрована у грудні 2019р.!!
Так як моя дитина Бойчук Карина під час освітнього процесу у навчальному закладі отримала травму, внаслідок побиття, то мої дитині не було надано невідкладну медичну допомогу ні у навчальному закладі ні у лікарнях м.Дніпро, та було прихованої стан і діагнози дитини. Наразі міський та обласний департаменти охорони здоров'я за керівництва Бабського А.А. та Будяк Н., фальсифіковані документи щодо лікування моєї дитини надали до МОЗУ та перешкоджають у отриманні медичної допомоги моїй дитині.
У зв'язку з вищенаведеним, з метою захисту прав своїх дітей, що гарантовані законодавством України та у зв'язку з тим, що вже тривалий час посадовими особами у м.Дніпро не виконується або систематично грубо порушуються права моїх дітей та чинне законодавство України,
ПРОШУ:
1. клопотати до управління якості освіти м.Київ про необхідність проведення виїзної перевірки данних установ: КЗО НЗСШ#127, міський департамент гуманітарної політики та обласний департамент освіти та науки у присутності матері Бойчук І.В.; забезпечити безпечне перебування дітей у навчальному закладі; забезпечити якісну освіту учнів та поновити права дітей на освіту;
2. клопотати до МОЗУ щодо необхідності проведення КЕК МОЗУ у м.Києві у присутності Бойчук І.В.;
3. клопотати до Офісу Президента про необхідність перевірки обласного департаменту соцзахисту за фактами незаконного виділення бюджетних коштів та фальсифікації заяв на виділення матеріальної допомоги, що зареєстровані у "майбутньому", що може свідчити про розкрадання бюджетних коштів;
4. у зв'язку з невиконанням посадових обов'язків та грубим систематичним порушенням законодавства України та прав моїх дітей, прошу здійснити службове розслідування за фактами порушень та відсторонення посадових осіб: Ісаєв В.В.; Сушко К.А.; Полторацького О.В.; Мушинська О.М.; Волошина Л.В.
16.11.2019р. Бойчук І.В.

Підписати петицію

By signing, I authorize Ірина to hand over the information I provide on this form to those who have power on this issue.

We will not display your email address publicly online.

We will not display your email address publicly online.







Платна реклама

Ми покажемо цю петицію 3000 особам.

Дізнатися більше...