Нагородити посмертно орденом ,,Герой України,,

Прошу розглянути петицію про присвоєння ордина ,,Герой України,,військовослужбовця Збройних Сил України Назарія Климків (29.05.1989-26.09.2022) – львів’янин. Навчався у Львові в ліцеї №15, згодом – у комунальному закладі Львівської обласної ради «Винниківська загальноосвітня санаторна школа І-ІІІ ступенів». Закінчив відокремлений структурний підрозділ «Автомобільно-дорожній фаховий коледж Національного університету «Львівська політехніка».

Після завершення навчання вступив на військову службу. У мирний час працював у Шевченківському районному відділі поліції, потім вступив до Національної гвардії України. Також працював у комісаріатах, Свого часу також будував кар’єру у колишньому Жовківському районному військовому комісаріаті. Опісля був переведений до Об'єднаного військового комісаріату Личаківського, Шевченківського та Залізничного районів міста Львова.

Із 2014 року боровся із російськими військовими у лавах Національної гвардії України. Після початку повномасштабного вторгнення боронив країну у складі 103-ї окремої бригади Сил територіальної оборони Збройних сил України.

Із 2014 року боровся із російськими окупантами у лавах Національної гвардії України. Після початку повномасштабного вторгнення боронив країну у складі 103-ї окремої бригади Сил територіальної оборони Збройних сил України.

життєвий шлях,вчинки і активна громадянська позиція Назарія заслуговує бути нагордедженим орденом ,,Герой України,,

В Назара залишилась мама,яка мала одного єдиного сина😢E3971365-C524-4D57-9343-C5AC3B77D610.jpeg 

Підписати петицію

By signing, I accept that Лілія Огаренко will be able to see all the information I provide on this form.

We will not display your email address publicly online.

We will not display your email address publicly online.


I give consent to process the information I provide on this form for the following purposes:




Платна реклама

Ми покажемо цю петицію 3000 особам.

Дізнатися більше...